Monster Hunter World PC-release COUNTDOWN: lanceringstijd, prijs, pre-load, pc-vereisten

- EEN BIJWERKEN:Monster Hunter World-fans zijn slechts een paar uur verwijderd van de mogelijkheid om het op pc te spelen.


De officiële Monster Hunter World Twitter heeft gepost om te bevestigen dat Capcom's hitgame vandaag om 17.00 uur BST live gaat voor pc-fans op Steam.

En voorafgaand aan de releasedatum en starttijd van Monster Hunter World PC hebben nieuwe spelers een handige bron gekregen.

De moderator van de Monster Hunter World Reddit-pagina heeft een nuttige ‘Monster Hunter World PC Launch Day 1 Resources’ gids.

ORIGINEEL:De pc-releasedatum van Monster Hunter World staat voor de deur, waardoor Windows-fans de kans krijgen om erachter te komen waarom de Capcom-titel zo'n hit is geworden op PS4 en Xbox One.


Monster Hunter World werd begin dit jaar uitgebracht op consoles en kreeg lovende kritieken en commercieel succes.

PinkyPink gaf het een 5/5 review en prees het als een “spel van het jaar” mededinger”.


Terwijl eind juli Capcom onthulde dat Monster Hunter World 8,3 miljoen stuks had verkocht, zoals ze het noemden 'een wereldwijde hit'.

Monster Hunter World is de bestverkochte game in Capcom's gewaardeerde geschiedenis en met de pc-release worden die verkoopcijfers alleen maar opgeteld.


Capcom plant een wereldwijde release voor Monster Hunter World in plaats van regionale middernachtreleases op Steam.

Dus Monster Hunter World-fans kunnen het op hetzelfde moment downloaden van Steam, maar op een ander tijdstip vanwege tijdzoneverschillen.

In het VK komt Monster Hunter World op donderdag 9 augustus om 17.00 uur BST beschikbaar op Steam en kost het £ 49,99.

Monster Hunter World pc-release


Monster Hunter World pc-release - Hier kun je MHW downloaden op Steam (Afbeelding: CAPCOM)

Terwijl het in Amerika beschikbaar zal zijn om 12.00 uur Eastern Time en 09.00 uur Pacific Time.

De verschillende tijden dat Monster Hunter World over de hele wereld zal worden uitgebracht, zijn afgerond op Reddit.

Dit is wanneer spelers over de hele wereld Monster Hunter World op pc's kunnen downloaden:

Monster Hunter World pc-release

Monster Hunter World pc-release - MHW is Capcom's bestverkochte game aller tijden (Afbeelding: CAPCOM)

MONSTER HUNTER WORLD - STEAM ONTGRENDELTIJDEN

9 augustus

PDT (San Francisco): 9.00 uur

MDT (Denver): 10:00 uur

CDT (Mexico-Stad): 11:00 uur

EDT (New York): 12:00 uur

BRT (Brasilia): 13:00 / 13:00

BST (Londen): 17:00 / 17:00

CEST (Berlijn): 18:00 / 18:00

Monster Hunter World pc-release

Monster Hunter World PC-release - De Monster Hunter-serie heeft zijn eigen, aparte charme (Afbeelding: CAPCOM)

MONSTER HUNTER WORLD - STEAM ONTGRENDELTIJDEN (VERVOLG)

10 augustus

CST (Beijing): 00:00 / middernacht

JST (Tokio): 01:00 uur

AEST (Canberra): 02:00 uur

NZT (Auckland): 04:00 uur

Monster Hunter World pc-release

Monster Hunter World pc-release - MHW krijgt een gelijktijdige wereldwijde release op pc's (Afbeelding: CAPCOM)

Helaas hebben fans die Monster Hunter World willen preloaden een klap gekregen.

Een Capcom-vertegenwoordiger op een Twitch-stream heeft bevestigd dat er voor de lancering geen preload beschikbaar zal zijn voor Monster Hunter World.

Monster Hunter World-producer Ryozo Tsujimoto onthulde eerder dat de pc-versie visuele pariteit zal hebben met consoles op de releasedatum van de game.

Maar er kan later een gratis upgrade worden gelanceerd, zodat Monster Hunter World kan profiteren van de krachtige pc-hardware die beschikbaar is.

Monster Hunter World pc-release

Monster Hunter World pc-release - Ontwikkelaars beloofden dat MHW op pc's visuele pariteit zal hebben met consoles (Afbeelding: CAPCOM)

In een gesprek met , zei Tsujimoto-san: 'Wanneer de game wordt gelanceerd, zullen de beelden gelijk zijn aan de consoleversies.

'Maar we overwegen om na de lancering een gratis update uit te brengen.'

Als je je afvraagt ​​of je pc Monster Hunter World aankan, dan zijn hier de vereiste specificaties.

Monster Hunter World pc-release

Monster Hunter World PC – MHW heeft wereldwijd meer dan 8 miljoen verkocht in 2018 (Afbeelding: CAPCOM)

MONSTER HUNTER WORLD PC - MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN

OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT vereist)

Processor: Intel® Core™ i5-4460, 3,20GHz of AMD FX™-6300 hierboven

Geheugen: 8 GB RAM

Grafisch: NVIDIA® GeForce® GTX 760 OF AMD Radeon™ R7 260x(VRAM 2GB en hoger)

DirectX: versie 11

Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectSound-compatibel (DirectX® 9.0c hoger)

Aanvullende opmerkingen: muis, toetsenbord en gamepads (zowel DirectInput als XInput) worden ondersteund.

30FPS bij 1080p op LAGE grafische instellingen.

Monster Hunter World pc-release

Monster Hunter World PC-release - MHW zal beschikbaar zijn om te downloaden van Steam (Afbeelding: CAPCOM)

MONSTER HUNTER WORLD PC - AANBEVOLEN SYSTEEMVEREISTEN

OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT vereist)

Processor: Intel® Core™ i3 8350 4GHz of Intel® Core™ i7 3770 3,4GHz of AMD Ryzen™ 5 1500X

Geheugen: 8 GB RAM

Grafisch: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (VRAM 3GB) of AMD Radeon™ RX 570X (VRAM 4GB)

DirectX: versie 11

Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectSound-compatibel (DirectX® 9.0c of hoger)

Aanvullende opmerkingen: muis, toetsenbord en gamepads (zowel DirectInput als XInput) worden ondersteund.

30FPS bij 1080p op HOGE grafische instellingen.