Cristiano Ronaldo: Peter Crouch maakt HILARISCHE claim als Real Madrid slagman Juventus

OH. MIJN. WOORD! ������

Cristiano Ronaldo met een waanzinnige omhaal!

Gestoord! ������������&# 65533;�����

— Voetbal op BT Sport (@btsportfootball)

En Peter Crouch reageerde perfect op het doelpunt, waardoor verbijsterde Juventus-fans de Portugees een staande ovatie gaven.

En hij verdubbelde op ongelooflijke wijze in de 64e minuut toen hij op acrobatische wijze het centrum van Dani Carvajal ontmoette en de bal langs een gestrande Gianluigi Buffon vloog.

Ronaldo's verbluffende aanval zorgde voor reacties van heinde en verre, waarbij de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar ronduit werd geprezen.

Cristiano Ronaldo scoort omhaal voor Real Madrid tegen Juventus

di 3 april 2018

Cristiano Ronaldo scoorde een prachtige omhaal voor Real Madrid tegen Juventus

Diavoorstelling afspelen Cristiano RonaldoAFP/Getty Images 1 van 8

Cristiano Ronaldo scoorde een prachtig doelpunt tijdens Juventus vs Real Madrid

En Crouch, die ooit een even indrukwekkend doelpunt scoorde voor Liverpool, maakte in de nasleep daarvan een hilarische claim.

'Er zijn er maar een paar van ons die dat kunnen', schreef hij eenvoudig.

Crouch's tweet viel goed bij zijn volgers, met meer dan 17.000 retweets in slechts 15 minuten.

En er waren veel fans die graag mee wilden doen aan het geklets, en velen reageerden op briljante wijze.

'Ja, maar kan Ronaldo het tegen Bolton doen op een koude en ijzige middag', grapte er een.

Cristiano Ronaldo Real Madrid Juventus Champions LeagueGETTY

Cristiano Ronaldo scoorde tweemaal toen Real Madrid Juventus met 3-0 versloeg in de Champions League

'Maar Ronaldo kan 'The Robot' niet doen kan hij!!!' schreef een ander.

'Jij en grote Ashley Barnes hebben het beter gedaan,' zei een derde.

'Nog steeds niet zo goed als Lord Bendtner', grapte een vierde.

Marcelo volgde Ronaldo's brace op door de bal in een leeg net te bundelen en er 3-0 van te maken.

Real speelt volgende week woensdag gastheer van Juventus in de tweede etappe van hun Champions League-kwartfinale.